Urenregistratie

Voor ieder bedrijf is het noodzakelijk om secuur het aantal gewerkte uren bij te houden. Hierdoor heb je ten alle tijden een goed inzicht in de eigen bedrijfsactiviteiten en kan het juiste aantal uren gefactureerd worden aan de klant. Dit is niet het enige. Ook vanuit de belastingdienst worden bepaalde eisen gesteld over het bijhouden van de gewerkte uren zowel als eigenaar van een bedrijf als van jouw personeel. Op basis hiervan kun je als ondernemer aantonen aan de uren-eis te voldoen van de belastingdienst en de gewerkte uren van je personeel juist in kaart te brengen voor de projecten waar aan gewerkt wordt.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Urenregistratie slimmer maken

Hier biedt de Renovatieapplicatie een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke oplossing voor. De applicatie maakt het mogelijk om de urenregistratie van jouw bedrijf in een centraal systeem bij te houden. Doordat de applicatie ook mobiel gebruikt kan worden, kan iedere werknemer zelf aan het eind van de werkdag aangeven hoeveel uur aan een bepaalde klus gewerkt is. Wanneer je gebruik maakt van de Renovatieapplicatie kun je de gegevens uit de urenregistratie koppelen aan rapportages die automatisch opgesteld worden. Dit biedt de mogelijkheid om het aantal gewerkte uren in een rapport te verwerken wat als vorderingsoverzicht of factuur naar de klant gestuurd kan worden. Dat is het voordeel van de Renovatieapplicatie. Al jouw bedrijfsgegevens op een centrale plaats wat het uitvoeren van administratie makkelijker maakt.

De Renovatieapplicatie maakt veel processen sneller en eenvoudiger, wat vooral een enorme tijdsbesparing als gevolg heeft. Het proces van inventariseren en offertes maken is op een handige manier gekoppeld. Het gebruik van de Renovatieapplicatie zal een positief effect hebben op het projectmanagement en het time management van uw organisatie.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen