Time Management

Om uw lopende projecten in renovatie- of schilderwerkzaamheden op een juiste manier onder controle te houden, is time management een belangrijk onderwerp. Er moet een juiste schatting gemaakt worden van benodigde uren en dit moet ook strak bijgehouden worden in een tijdregistratie of tijdbepaling. Ook het opstellen van offertes en facturen kan veel tijd en moeite kosten, iets wat bij menig ZZP’er of MKB’er nog in de avonduurtjes moet gebeuren. Met de Renovatieapplicatie kan dit allemaal een stuk sneller en slimmer.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Time Management slimmer maken

De Renovatieapplicatie biedt de mogelijkheid om veel interne processen te versimpelen en versnellen. De applicatie is uitermate geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren in de bouw, zoals renovatiebedrijven, onderhoudsbedrijven of schildersbedrijven. Het systeem koppelt namelijk de belangrijkste taken buiten de fysieke werkzaamheden zelf en bewaard deze binnen één centrale omgeving. Het proces van het inventariseren,voorbereiden van het werk en offreren zijn aan elkaar gekoppeld.

Via de projectmanagement functie kunnen de gewerkte uren (inclusief dat van eventueel personeel) en het inkopen van materiaal direct en op locatie geregistreerd worden. Dit levert een enorme tijdsbesparing op. In de applicatie kun je aan de hand van gemaakte foto’s werkvoorbereidingen maken, aangeven wat voor werkzaamheden op de getoonde foto nodig zijn en wat daar aan materiaal en uren voor nodig is. Automatisch kan het systeem hiervan een offerte maken. Dit hoeft nu dus niet meer te koste te gaan van je vrije avond, en levert een grote bijdrage in de time management van uw organisatie. Daarnaast kan ook in de applicatie het daadwerkelijk aantal gewerkte uren bijgehouden worden middels een urenregistratie, om verwerkt te worden in uw administratie.

De Renovatieapplicatie maakt veel processen sneller en eenvoudiger, wat vooral een enorme tijdsbesparing als gevolg heeft. Middels de rapportage functie wordt ook direct duidelijk wat de status is van een project en of er binnen de beoogde marges gewerkt wordt. Deze rapportages zijn ook zeer geschikt om gebruikt te worden bij het maken van facturen.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen