Rapportages

De Renovatieapplicatie is uitermate geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren in de bouw, zoals renovatiebedrijven, onderhoudsbedrijven of schildersbedrijven. Een belangrijk onderdeel van de applicatie is de rapportage functie. Omdat veel interne processen via de applicatie verbonden zijn en op één centrale locatie bewaard worden, kan het systeem automatische rapportages uitdraaien. Deze rapportages kunt u zowel intern als extern gebruiken om de voortgang van uw renovatie- of onderhoudsproject te evalueren en communiceren.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Rapportages slimmer maken

Het maken van Rapportages is vaak een tijdrovende bezigheid en kan gelukkig geautomatiseerd worden. Binnen de Renovatieapplicatie zijn het proces van het inventariseren, voorbereiden van het werk en offreren aan elkaar gekoppeld. Via de projectmanagement functie kunnen de gewerkte uren (inclusief dat van eventueel personeel) en het inkopen van materiaal geregistreerd worden. De applicatie biedt dus ook een oplossing voor jouw urenregistratie. Aan de hand van op locatie gemaakte foto’s kan er direct per foto aangegeven worden wat er moet gebeuren, aangevuld met de benodigde materialen en uren. Het systeem kan vervolgens automatisch hiervoor een offerte maken. Kortom: de Renovatieapplicatie is een waardevolle toevoeging voor uw administratie.

De Renovatieapplicatie maakt veel processen sneller en eenvoudiger, wat vooral een enorme tijdsbesparing als gevolg heeft. De rapportages van de applicatie zijn ook zeer geschikt om gebruikt te worden bij de facturering van uw projecten. Al met al levert de applicatie een grote bijdrage in de time management van uw onderneming.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen