Projectmanagement

Als bouwbedrijf, zowel MKB of ZZP, komt het geregeld voor dat je tegelijk werkt aan verschillende projecten. Al deze klussen bevinden zich in een ander stadium en daarvoor is goed projectmanagement nodig. Deze verschillende klussen maken een stuk projectmanagement noodzakelijk om alles in goede banen te leiden. De Renovatieapplicatie biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om projecten op een gemakkelijke manier te beheren in één overzichtelijk systeem. In deze projectmanagement tool kan het werk per bouwproject of woning gedocumenteerd worden.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Projectmanagement slimmer maken

De Renovatieapplicatie kan niet alleen projecten bijhouden, maar ook informatie over opdrachtgevers, werknemers, eenheden en materialen registreren. Op deze manier kun je per project het overzicht bewaren over de gebruikte materialen, het ingekochte materiaal, welke werknemers aan een project gewerkt hebben en het aantal gewerkte uren. Dit maakt de Renovatieapplicatie zeer interessant voor bedrijven met personeel in dienst en versimpeld het inventariseren en projectmanagement. Doordat de applicatie ook op mobiele telefoons of tablets geïnstalleerd kan worden, kunnen werknemers zelf hun vorderingen in het systeem aangeven of eventuele aantekeningen maken. Het direct invoeren van deze gegevens zorgt voor een vermindering in de projectrisico’s en maakt het mogelijk om tijdig projecten bij te sturen en dit te communiceren naar de klant. Hierdoor wordt het beheren van klussen niet alleen overzichtelijker, maar zal dit werk ook minder tijd in beslag nemen.

De Renovatieapplicatie maakt veel processen sneller en eenvoudiger, wat vooral een enorme tijdsbesparing als gevolg heeft. Het managen van de verschillende klussen bestaat uit verschillende onderdelen, bijvoorbeeld een makkelijke urenregistratie. De gegevens die per project opgeslagen worden, kunnen middels de rapportage functie gebruikt worden voor het maken van facturen en het opstellen van offertes voor uw projecten. De applicatie helpt u dus ook bij het versimpelen van uw administratie en geeft een positieve impuls aan uw time management.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen