Over de Renovatieapplicatie

De Renovatieapplicatie is ontstaan uit de analyse van de dagelijkse processen van ABK Renovatiewerken. Want wat bleek? In de praktijk werd de offerte vaak te hoog gevonden en was ABK onnodig dubbel werk aan het uitvoeren, doordat foto’s van de inventarisatie niet beschikbaar waren in de offerte. Bij aanvang bekeken de timmerlieden wat wel en niet de bedoeling was, maar bij het uitwerken van de offerte was het niet altijd duidelijk wat de precieze werkzaamheden inhielden. “Zo kon ons bijvoorbeeld ontgaan wat voor een soort verbinding f-stijl er was genoteerd”, aldus André Boekel.

Ook werd de opdracht samen met de opdrachtgever (opzichter) vaak nog een keer geïnventariseerd, om er zeker van te zijn dat de offerte juist was.

Er werd namelijk vaak teveel of juist te weinig uitgevoerd. Deze onduidelijke situaties leidden dan ook vaak tot onnodige discussies.

Daarnaast noteerden mijn jongens per project wat zij die dag hadden gedaan en maakten voor en na foto’s van de werkzaamheden die werden opgeslagen in Drop box. Vervolgens was ik veel werk kwijt aan het vergelijken van foto’s en het invoeren van alle administratie per project. Daardoor was de eindcontrole (van werk en persoonlijke prestaties) er nauwelijks en ontstond er een grote verliespost.

  • Topkwaliteit leveren voor mijn klanten en daarmee rendement behalen, dat is mijn uitgangspunt! Daarom sta ik niet graag voor verrassingen, tijdens en na afloop van een project. Het is voor mij dan ook belangrijk overzicht te houden en op de hoogte te zijn van alle lopende projecten.

    André Boekel Directeur / Eigenaar ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen