Offerte Maken

Offertes maken wordt vaak gezien als de vervelende klus. Toch is het een essentieel onderdeel van het ondernemen. Nadat je een eventuele klus hebt bekeken en de hoeveelheid werk geïnventariseerd is, moet een offerte opgesteld worden. Hierin geef je als bedrijf aan welke werkzaamheden gedaan worden, wat de planning van de klus wordt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Tevens kan aangegeven worden welk materiaal nodig is om de klus tot een goed einde te brengen.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Offertes slimmer maken

Met behulp van de Renovatieapplicatie kun je snel en gemakkelijk jouw offertes opstellen. Het voordeel van het gebruiken van de Renovatieapplicatie is dat het proces van het inventariseren,voorbereiden van het werk en offreren aan elkaar gekoppeld zijn. Binnen de applicatie heb je de mogelijkheid om aan de hand van fotorapportages op locatie een klus te inventariseren en het werk voor te bereiden. Hierbij kun je direct aangeven welke werkzaamheden  en kosten hieraan verbonden zijn. De tool biedt gelegenheid om een rapport op te stellen met de beoogde werkzaamheden van de nieuwe klus en het kostenplaatje dat hieraan verbonden is. Deze rapportfunctie binnen de applicatie kun je gemakkelijk als offerte laten fungeren voor jouw bouwbedrijf. Het systeem biedt de mogelijkheid de offerte online via de email of per post naar potentiële klanten te sturen. Deze manier van automatisering in het opnemen van werk en het opstellen van offertes bespaart je als bedrijf dus veel tijd: Een positieve verbetering in uw administratie en time management.

De Renovatieapplicatie maakt veel processen sneller en eenvoudiger, wat vooral een enorme tijdsbesparing als gevolg heeft. Dit geldt ook voor het maken van offertes. Door de overzichtelijke fotodocumentaties en mogelijkheden tot projectmanagement worden alle gegevens rondom projecten centraal geregistreerd. Met het koppelen van deze onderdelen aan de rapportage functie is het maken van een offerte en factuur  nog nooit zo makkelijk geweest! Omdat de applicatie ook mobiel te gebruiken is, kunnen uw werknemers ook in de app direct hun urenregistratie op orde houden.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen