Inventariseren

Het maken van een goede inventarisatie is voor vrijwel alle werkzaamheden binnen een renovatie- of onderhoudsproject van groot belang. Er moet een goede inventarisatie gemaakt worden van de precieze werkzaamheden, de benodigde materialen en het aantal benodigde uren. Bij grote projecten is dit vaak lastig in te schatten en worden vaak dingen over het hoofd gezien of vergeten. Met de Renovatieapplicatie wordt inventariseren een stuk eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Inventariseren slimmer maken

Binnen de Renovatieapplicatie zijn het proces van het inventariseren, voorbereiden van het werk en offreren aan elkaar gekoppeld. De inventarisatie van het werk geeft de omvang van de klus aan en via de projectmanagement functie kunnen de gewerkte uren (inclusief dat van eventueel personeel) en het inkopen van materiaal geregistreerd worden. In deze applicatie heb je de mogelijkheid om aan de hand van fotorapportages op locatie een klus te inventariseren en het werk voor te bereiden. In de gemaakte foto’s kun je direct aangeven welke werkzaamheden en kosten hier van toepassing zijn en kan het systeem automatisch een offerte maken. Dit hoeft nu dus niet meer ten koste te gaan van je vrije avond, en levert een sterke impuls voor uw time management. Daarnaast kan ook in de applicatie het daadwerkelijk aantal gewerkte uren bijgehouden worden middels een urenregistratie. Dit zal uw administratie een stuk eenvoudiger maken.

De Renovatieapplicatie maakt veel processen sneller en eenvoudiger, wat vooral een enorme tijdsbesparing als gevolg heeft. Na het inventariseren wordt middels de rapportage functie direct duidelijk wat de status is van een project en of er binnen de beoogde marges gewerkt wordt. Deze rapportages zijn ook zeer geschikt om gebruikt te worden bij het maken van facturen voor projecten.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen