Factuur Maken

Nadat je als bouwbedrijf een klus tot een succesvol einde hebt gebracht, is het tijd om de bijbehorende factuur naar de klant te sturen. Facturen maken is een essentieel onderdeel van het ondernemerschap, maar dit maakt het niet per definitie een geliefde klus. Vaak wordt het opstellen van facturen gezien als een lastig en tijdrovend administratief onderdeel.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Factuur slimmer maken

De Renovatieapplicatie biedt ZZP’ers en MKB’ers de mogelijkheid tot eenvoudig factureren. Het voordeel van deze tool is dat er meerdere functies in opgenomen zijn, zo ook een factuurprogramma. De Renovatieapplicatie heeft als groot pluspunt dat de procedure voor het inventariseren van werk, projectmanagement en urenregistratie in één systeem verwerkt worden. De inventarisatie van het werk geeft de omvang van de klus aan en via de projectmanagement functie kunnen de gewerkte uren (inclusief dat van eventueel personeel) en het inkopen van materiaal geregistreerd worden.

Deze informatie vormt een belangrijk onderdeel van de gegevens die in een factuur verwerkt worden. Door middel van de rapportage functie binnen de applicatie kun je dus eenvoudig factureren. De factuur kan gemakkelijk via email of per post naar de klant gestuurd worden. Deze manier van automatisering in het maken van facturen levert een grote tijdsbesparing op. Aangezien de applicatie gebruikt kan worden op mobiel, tablet (iPad) en computer wordt het maken van facturen een stuk gemakkelijker en sneller! Deze automatisering levert een positieve verandering in uw administratie en time management.

De Renovatieapplicatie maakt veel processen sneller en eenvoudiger, wat vooral een enorme tijdsbesparing als gevolg heeft. Dit geldt ook voor het maken van facturen. Door de overzichtelijke fotodocumentaties en mogelijkheden tot projectmanagement worden alle gegevens rondom projecten centraal geregistreerd. Met het koppelen van deze onderdelen aan de rapportfunctie is het maken van een offerte of factuur nog nooit zo makkelijk geweest!

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen