Administratie

Kost de administratie bijhouden jou ook zoveel tijd? Hierin ben je zeker niet de enige. Voor veel ondernemers is het bijhouden van de bedrijfsadministratie een groot struikelblok. Zonder dat je het wilt, gaat er toch veel tijd in zitten. Voor de ZZP’ers betekent dit vaak lange avonden doorwerken of gaat dit ten koste van het weekend. Dit is voor veel ondernemers een van de redenen om de administratie uit te besteden bij een boekhouder. Maar dit is helemaal niet nodig.

Mockup-ABK-Renovatie klein

Administratie slimmer maken

De Renovatieapplicatie is een tool voor ZZP’ers en MKB’ers in de bouwsector om de eigen administratie in één overzichtelijk systeem bij te houden. De tool is uitermate geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren in de bouw, zoals renovatiebedrijven, onderhoudsbedrijven of schildersbedrijven. Door de automatisering van processen kun je met het gebruik van deze tool veel tijd besparen. De Renovatieapplicatie biedt verschillende oplossingen om jouw cijfermatige administratie efficiënter te maken. Zo kun je gemakkelijk en snel de balans opmaken van jouw geïnventariseerde– en gemaakte kosten. Hierdoor kun je direct zien of er binnen het afgesproken budget gewerkt wordt en welke marges voor de desbetreffende klus van toepassing zijn. De Renovatieapplicatie biedt jou de mogelijkheid om je administratie bij te houden via een modern en gebruiksvriendelijk systeem. Het systeem is toegankelijk voor computer, laptop, tablet en mobiel. Omdat de Renovatieapplicatie mobiel te gebruiken is, kun je direct en op locatie informatie uploaden of aanpassen. Hierdoor kun je sneller en efficiënter de eigen bedrijfsadministratie bijhouden en gaat dit niet meer ten koste van je weekend of avonden: een positief effect op je time management.

Wat het gebruik van de Renovatieapplicatie aantrekkelijk maakt, is het combineren van de administratie met het opstellen van offertes, het maken van facturen en de werkvoorbereiding per bouwproject. Met een druk op de knop kan de rapportage functie hier een overzicht van uitdraaien. Ook deze, vaak tijdrovende taken, kunnen efficiënter uitgevoerd worden omdat alle gegevens in dezelfde applicatie worden bijgehouden en gemakkelijk gekoppeld kunnen worden. Tevens helpt de applicatie ook om jouw projectmanagement, documentatie en urenregistratie makkelijker te maken.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen

  • “Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

    ANDRÉ BOEKEL ABK Renovatiewerken

Vraag vrijblijvend een demo aan

Heeft u interesse in de Renovatieapplicatie? Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Adres

Sluispolderweg 2E
1505 HK Zaandam

Stuur ons een mail

KVK: 65264630
BTW: NL.1851.06.900.B.01
IBAN: NL50RABO0386947481

Demo aanvragen